Fine Art prints

shop

Mijn stillevens worden gedrukt op papier van hoge kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor Hahnemühle, een volledig mat katoenpapier met een karakteristieke, ingehouden structuur en zijdezachte finish. Lees op deze pagina meer over de diverse papiersoorten.

Fine Art prints

ONTDEK MIJN
PAPIER SOORTEN

Fine art prints

ga naar mijn art gallery >

Benieuwd naar mijn stillevens?

SHOP

Een stevige fotokaart afgedrukt op fine art papier, kenmerkend door zijn antiekachtige en warme tint. Te koop met of zonder eiken houten houder. 

Fine Art kaart

Kies voor een stilleven op prachtig Hahnemuhle papier. Een volledig mat katoenpapier met een karakteristieke, ingehouden structuur en zijdezachte finish. Je ontvangt deze als losse print, zodat je zelf een lijst kan uitzoeken die past bij jouw interieur!

Hahnemuhle

Een wandafdruk op dibond. Het fine art papier herken je aan de diepe kleuren, de warme uitstraling en de extra matte uitstraling . Een prachtig papiersoort die het rustieke van het stilleven benadrukt. inclusief aluminum profiel, waarmee je het stilleven stabiel en zwevend aan de wand kan bevestigen.

Fine Art op dibond

Ja, stuur mij meer inspiratie via de mail.

Abonneer je nu op de Stillevendig blog! Wordt als eerste geïnformeerd bij de lancering van nieuwe stillevens en ontvang inspiratie via de e-mail. 

Inspiratie in je mail ontvangen?

Ik kijk er naar uit om je te inspireren met mijn blogs. 

Liefs, Nicole

Bedankt voor je inschrijving!