lees verder >

Ik ben 37 jaar, getrouwd met Simon, catmom van Polly en Paolo en woon op een knus plekje in het Groene Hart in Nederland.

Schoonheid zit hem in de kleine dingen en die leg ik graag vast met mijn camera. 

Hi, ik ben Nicole. 
Fotograaf en maker van (herinnerings)
stillevens. 

Over 

In 2012 startte ik als 25-jarige mijn carrière als ondernemer binnen de (christelijke) kinderopvang. Dat jaar kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera waar ik gretig gebruik van maakte voor de opvang.

In de 10 jaar die volgden is onze kinderopvang uitgegroeid tot een mooie solide organisatie met een liefdevol team en drie prachtige locaties. Eind 2022 hebben wij onze kinderopvang overgedragen aan een andere organisatie. Een moeilijke keuze, maar ook een keuze die ruimte gaf voor een sabbatical en nieuwe uitdagingen.

"Met mijn werk wil ik: inspireren, de schoonheid in kleine dingen laten zien."

N

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met het onderwerp rouw. Later ben ik begonnen met het maken van stillevens en kreeg ik het idee om deze twee onderwerpen met elkaar te combineren. Met mijn herinneringsstillevens wil ik jou, met een uniek item aan de muur,  helpen om de herinneringen aan een dierbare te koesteren. 

Herinneringsstillevens

Naast het maken van (herinnerings)stillevens werk ik ook als business mentor en fotograaf
Ben je geïnteresseerd in mijn werk? Let's get in touch! 

lees verder >

Snel vooruit naar nu... mijn sabbatical komt ten einde. In de tussentijd zijn nieuwe plannen tot ontwikkeling gekomen. Ik kijk er naar uit om met jou/jullie samen te werken.

Ontdek mijn aanbod

Of je nu op zoek bent naar een stilleven voor aan de muur, of het vastleggen van kostbare herinneringen, ik ben er om jou te helpen. Samen kunnen we mooie momenten creëren en deze voor altijd vastleggen.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Laten we samen jouw verhaal vertellen met licht en beeld.

Ik wil je laten stilstaan bij jouw herinneringen. Mijn doel is om van toegevoegde waarde te zijn voor anderen. Ik ben elke keer weer blij om te horen dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij.

Ik laat me bij het fotograferen van mijn (herinnerings)stillevens inspireren door de lichttechnieken die de oude meesters in de schilderkunst al toepasten. Het is mijn passie om het juiste licht vast te vangen, dat perfect past bij het moment en het onderwerp.

Mijn missie is om mensen even stil te laten staan.

missie

Je kan het zien in kleine dingen: dat vaasje dat je van oma hebt gekregen, de veldbloemen die vrolijk in de wind dansen, je persoonlijkheid, een glimlach, die blik, het lieve kaartje dat je ontving. Schoonheid voel je bij een vreugdevolle herinnering van vroeger. Met mijn werk wil ik mensen om mij heen inspireren om de schoonheid om ons heen te zien. 

Schoonheid

Ieder mens, iedere onderneming is uniek. Ik geloof dat we, door te laten zien wie we zijn, onze kwaliteiten te delen en puur te zijn, we de wereld een stukje mooier kunnen maken. 

Puur en echtheid

Door samen kwaliteiten en krachten te bundelen kan je mooie ontwikkelingen in gang zetten. Het is waardevol om in verbinding met elkaar te zijn.

Samen verbinden

So do you!

Flowers need time to bloom. 

Mijn waarden

Onlangs heb ik een inspiratiereis gemaakt naar Engeland. Ik geniet van tuinieren en deze reis was een enorme inspiratiebron.

Ik ben getrouwd met Simon,
cat-mom van Polly & Paolo en we wonen op een knus plekje in het Groene Hart. 

Samen met Tineke ben ik 10 jaar eigenaar geweest van 10forKIDS, een christelijke kinderopvang met drie locaties.

Fun facts

Dit wil je weten over mij

Strateeg | Creatief | Innovatief | Samenwerken | Projecten |  Natuurlijk | Toegankelijk | Communicatie

This's me...

Wil je mijn stillevens graag opnemen in een expositie? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken! 

expositie

Werk je aan een project (rondom rouw of een ander onderwerp) en heb je interesse om samen te werken? Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik werk graag met anderen samen en kijk uit naar je bericht! 

samenwerken?

bucketlist

Stillevendig

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Ik sta open voor nieuwe samenwerkingen! Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Samenwerken?