Favorieten

Portfolio

bekijk galerij >

Art gallery

bekijk galerij >

Herinneringsstillevens

Benieuwd naar mijn eerdere werk? Klik op een afbeelding hieronder om de galerij te bekijken!

Photography is about capturing souls...

Als je op zoek bent naar het vastleggen van kostbare herinneringen, ik ben er om jou te helpen. Samen kunnen we mooie momenten creëren en deze voor altijd vastleggen. Benieuwd? Klik hieronder op de afbeeldingen voor de mooie herinneringsstillevens die ik al heb mogen maken.

Bijzondere verhalen die ik heb mogen vastleggen

Heb jij nog liefdevolle herinneringen liggen van jouw dierbare en zou je deze graag terugzien in een prachtig persoonlijk op maat gemaakt stilleven?

“De geur van een vers gezet bakje thee, kamille en een lekkere schep honing om precies te zijn. En altijd zorgde ze voor een lekker koekje erbij. Ze genoot enorm van de momenten dat een van haar kleinkinderen langskwam. Nu ik naar dit beeld kijk komen de herinneringen weer terug in mijn gedachten. Waardevolle herinneringen waar ik nog regelmatig aan terug denk."

De geur van een vers gezet bakje thee

Het geeft niet als je nog niet helemaal goed weet hoe jouw stilleven eruit moet komen te zien, ik help je graag hierbij, aarzel niet om contact op te nemen, samen komen we eruit en gaan we er iets moois van maken!

"Ik weet niet beter dan dat hij klassieke muziek aan het luisteren was als ik langskwam. Ik zie het beeld weer voor mijn ogen. Hij zat dan in zijn grote leren stoel met een boek op zijn schoot, een glas wijn op het tafeltje naast hem en muziek van Mozart op de achtergrond. Hij las graag, 'het hield zijn geest scherp' zei hij dan. Ik ben dankbaar voor de waardevolle lessen die hij mij meegegeven heeft."

Ik zie het beeld weer voor mijn ogen

Natuurlijk mag het ook een stilleven zijn van jouw dierbare hond of kat. Zo’n trouwe viervoeter heeft een speciaal plekje in jouw hart en misschien binnenkort ook aan de muur.  

"Als ik vlinders zie vliegen lijkt dat net op dansen. Mijn gedachten gaan dan altijd naar haar. Hoe ze ondanks alle moeilijkheden ons de vreugdevolle en waardevolle dingen van het leven kon laten zien. Deze gedachte troost mij en geeft mij kracht om door te gaan."

Mijn gedachten gaan altijd naar haar

Graag verwerk ik jouw dierbare items in een prachtig stilleven. Creëer jouw verhaal door haar of zijn verhaal vast te leggen in een stilleven. De herinnering blijft voor altijd..

"Ze had de techniek van het breien enorm goed in haar vingers. Ze nodigde mij regelmatig uit om samen onder het genot van een kopje koffie te werken aan ons brei project. Als ik vast liep met het patroon dan hielp zij mij weer op weg. Ze was vrij in het uitnodigen van andere vrouwen. We groeiden uit tot een heus 'brei clubje'. Inmiddels moeten we haar missen, maar deze waardevolle momenten vergeten we niet meer."

Ze had de techniek enorm goed in haar vingers

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door het zien van de mogelijkheden? Wat leuk! Ik ben heel benieuwd.  

Hij was overdag vaak in zijn schuurtje te vinden

"Hij was overdag vaak in zijn schuurtje te vinden. Later waren het vooral kleine projecten die hij maakte. Een vogelhuisje bijvoorbeeld. Vogels kijken was vroeger een hobby van hem geweest. Toen hij niet makkelijk meer kon lopen was het zijn uitdaging geworden om zijn tuin zo vogel vriendelijk mogelijk te maken. En met goed resultaat! Met enige regelmaat zag hij een vogel die hij niet eerder had gezien in zijn eigen tuin. Zo combineerde hij twee liefhebberijen met elkaar. Houtbewerking & vogels.".

"Later waren het vooral kleine projecten die hij maakte"

ontdek mijn werkwijze >

Ik wil je laten stilstaan bij je herinneringen. Onlangs vertelde iemand mij "de kleinste dingen roepen de mooiste herinneringen op." Ik ben elke keer weer blij om te horen dat mijn werk van toegevoegde waarde is voor anderen.

Ongedwongen, spontaan, ... dat is waar ik voor sta.

S

Een stilleven waar liefdevolle herinneringen terug in je gedachten komen als je er naar kijkt. Even stilstaan en met een lach en een traan terugdenken aan al die mooie momenten. Het zijn de persoonlijke voorwerpen die vertellen over het leven en de persoonlijkheid van jouw dierbare die diepgang geven aan het stilleven.

Ben je op zoek naar een unieke en tastbare herinnering aan een geliefde?