Stillevendig

pakketten & prijzen

Een speciaal voor jou gemaakt stilleven voor aan de wand die je herinnert aan een geliefde die overleden is. Door herinneringen levend te houden, voelt diegene toch nog een beetje dichtbij.

Ik herinner je... een stilleven als tastbare herinnering aan jouw geliefde.

Een stilleven waar liefdevolle herinneringen bij omhoogkomen als je er naar kijkt. Even stilstaan en met een lach en een traan terugdenken aan al die mooie momenten. Het zijn de persoonlijke voorwerpen die vertellen over het leven en de persoonlijkheid van jouw dierbare die diepgang geven aan het stilleven.

Onder de naam Stillevendig maak ik gepersonaliseerde stillevens om de herinneringen aan onze geliefden tastbaar te maken. Mijn herinneringsstillevens kenmerken zich door het gebruik van natuurlijk licht. Ik maak graag gebruik van natuurlijke materialen en mijn stijl kan je omschrijven als natuurlijk, liefdevol, puur en harmonieus. Elk stilleven wordt met heel veel liefde en aandacht gecreëerd.

"de kleinste dingen roepen de mooiste herinneringen op"

Ben je op zoek naar een unieke en tastbare herinnering aan een geliefde die is overleden?

Ontdek mijn
aanbod

Wat ik voor jou kan betekenen

Een wandafdruk op dibond. Het fine art papier herken je aan de diepe kleuren, de warme uitstraling en de extra matte uitstraling . Een prachtig papiersoort die het rustieke van het stilleven benadrukt, dat speciaal voor jouw gemaakt is.

Herinneringsstilleven
Fine Art op dibond

ONTDEK MEER

Een stevige fotokaart van een uniek voor jou gemaakt stilleven. Afgedrukt op fine art papier, kenmerkend door zijn antiekachtige en warme tint. Inclusief een houten fotohouder voor aan de wand. Een origineel alternatief voor een schilderij aan de wand.

Herinneringsstilleven Fine Art kaart

Een voor jouw gemaakt stilleven als afdruk op prachtig Hahnemuhle papier. Een volledig mat katoenpapier met een karakteristieke, ingehouden structuur en zijdezachte finish.

Herinneringsstilleven Hahnemuhle

meer over mij >

Later ben ik begonnen met het maken van stillevens en kreeg ik het idee om deze twee onderwerpen met elkaar te combineren. 

Met mijn herinneringsstillevens wil ik jou, met een uniek item aan de muur, helpen om de herinneringen aan een dierbare te koesteren. 

"Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met het onderwerp rouw."

Afscheid nemen is niet loslaten, het is een andere manier van vasthouden.

1

Een herinneringsstilleven is een tastbare herinnering aan een geliefde en laat je even stilstaan en met een lach en een traan terugdenken aan al die mooie momenten.

Waarom een herinneringsstilleven?

Het is een uniek item voor jou waarmee je de herinneringen aan een diebare kan koesteren. Het zijn de objecten die jou aan een dierbare doen herinneren die het stilleven extra waardevol maken.

Waarom een herinneringsstilleven?

2

Het bloemstuk is een uniek stuk en wordt door mij speciaal gemaakt voor jouw stilleven. Wat doet je aan een dierbare denken? Een bloemstuk met een mix van fel gekleurde bloemen, een bloemstuk in pastelkleuren of juist een bloemstuk in een kleur? Is er misschien een bloem die hij/zij mooi vond? 

Waarom een herinneringsstilleven?

3

Als herinneringsproduct ter bemoediging van een familielied of vriend die een dierbare is verloren. 

Waarom een herinneringsstilleven?

4

De levertijd van een herinneringsstilleven is tussen de 1 - 2 maanden. Heb je interesse in een stilleven voor een speciale gelegenheid, die op korte termijn plaatsvind? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

05. Oplevering

Na ontvangst van de objecten ga ik het stilleven maken. Speciaal voor jou en met veel liefde wordt het stilleven gemaakt!

04. Stilleven

De input uit onze kennismaking neem ik mee in de voorbereiding van het stilleven. Tijdens de kennismaking spreken we af wanneer ik het stilleven ga maken en hoe de persoonlijke voorwerpen bij mij komen.

03. Voorbereiding

Voordat ik aan de slag ga met het maken van het stilleven hebben we samen contact. Het stilleven dat ik voor je ga maken is een persoonlijk en uniek exemplaar. Welke persoonlijke voorwerpen kunnen we gebruiken? Je ontvangt ook een uitgebreide brochure ter inspiratie.

02. Kennismaking

Op deze pagina ontdek je de soorten pakketten die ik aanbied. Wil je een herinneringsstilleven bestellen? Bestel deze via de shop of neem contact met mij op via het contactformulier! Interesse, maar liever eerst contact? Plan een online (video)belafspraak in. 

01. Interesse?

Mijn werkwijze

Wat je kan verwachten

FAQ

Veelgestelde vragen herinneringsstillevens

Wat is een herinneringsstilleven?

Wat is een herinneringsstilleven?

Een herinneringsstilleven is een stilleven met objecten die jou herinneren aan een overleden dierbare. Door herinneringen levend te houden, voelt diegene toch dichtbij. Een plek waar je even stilstaat en met een lach en een traan terugdenkt aan al die mooie momenten.

Wat is jouw stijl?

Wat is jouw stijl?

Wat is je werkwijze?

Wat is je werkwijze?

Bestellen herinneringsstilleven
Hierboven vertel ik meer over de verschillende soorten pakketten die ik aanbied. Wil je een herinneringsstilleven bestellen? Bestel deze via de shop of neem contact met mij op via het contactformulier! Interesse, maar liever eerst contact? Plan een online (video)belafspraak in. 

Kennismaking
Voordat ik aan de slag ga met het maken van het stilleven hebben we (via videobellen) samen contact. Het stilleven dat ik voor je ga maken is een persoonlijk en uniek exemplaar. Welke persoonlijke voorwerpen die waardevol zijn kunnen we gebruiken? Je ontvangt ook een uitgebreide brochure ter inspiratie.

Voorbereiding
De input uit onze kennismaking neem ik mee in de voorbereiding van het stilleven. Tijdens de kennismaking spreken we af wanneer ik het stilleven ga maken en of je de persoonlijke objecten bij mij brengt of dat zij op een andere manier bij mij komen.

Stilleven
Na ontvangt van de persoonlijke voorwerpen ga ik het stilleven maken. Met liefde wordt het stilleven speciaal voor jou gemaakt.

Oplevering
Nadat het herinneringsstilleven gemaakt is spreken we af hoe de persoonlijke voorwerpen weer bij jou terug komen. Kom je de persoonlijke voorwerpen bij mij ophalen? Dan kunnen we de wand afdruk ook bij mij laten bezorgen zodat je deze gelijk mee kan nemen!

Kiezen we voor een andere manier om de persoonlijke voorwerpen bij jou terug te krijgen dan wordt de wand afdruk rechtstreeks vanuit de drukker naar jou verzonden. Op die manier heb jij de afdrukken sneller in huis en besparen we op een extra verzending. 

Welke objecten zijn geschikt voor een herinneringsstilleven?

Welke objecten zijn geschikt voor een herinneringsstilleven?

Objecten die in dit stilleven over een dierbare gaan. Denk bijvoorbeeld aan een horloge, boeken, een portemonnee, een armband, een glas of beker, een laatste brief aan jou geschreven, een ring, een wekker, een pet, favoriete fruit/groente, een aantekeningenboekje een Bijbel. Het zijn de voorwerpen die jou aan een dierbare doen herinneren die het stilleven extra waardevol maken. Wanneer je een herinneringsstilleven door mij wilt laten maken ontvang je vooraf een brochure. Hier vind je ook meer tips en inspiratie die je helpen bij het het kiezen van persoonlijke voorwerpen.


Kan ik een eigen vaas aanleveren voor het herinneringsstilleven?

Kan ik een eigen vaas aanleveren voor het herinneringsstilleven?

Voor het bloemstuk kan ik een vaas gebruiken die van een dierbare is geweest of die je aan een dierbare doet denken. Dit is echter geen must! Ik kan ook een vaas kiezen uit mijn eigen collectie. 

Hoe kan ik mijn persoonlijke objecten aanleveren?

Hoe kan ik mijn persoonlijke objecten aanleveren?

Tijdens de kennismaking spreken we af wanneer ik het stilleven ga maken en of je de persoonlijke objecten bij mij brengt of liever op een andere manier bij mij laat komen. Na ontvangst van de persoonlijke voorwerpen ga ik het stilleven maken. 

Welke soort wandafdrukken biedt je aan? 

Welke soort wandafdrukken biedt je aan? 

Het is mogelijk om voor verschillende soorten wandafdrukken te kiezen. Een van de opties is een wandafdruk op Hahnemühle papier. Een volledig mat katoenpapier met zijn karakteristieke, ingehouden structuur en zijdezachte finish.

Een andere optie is Mohawk Eggshell. Mohawk Eggshell-papier wordt gekenmerkt door zijn antiekachtige, warme tint die het stilleven een uitzonderlijke uitstraling geeft.

Een wandafdruk op dibond met fine art papier is ook een prachtige optie. Dit is een matte papiersoort met diepe kleuren waarin het stilleven extra tot zijn recht komt.

Er is ook veel mogelijk qua maten. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.


Hoe worden de wandafdrukken bij mij aangeleverd?

Hoe worden de wandafdrukken bij mij aangeleverd?

Nadat het herinneringsstilleven gemaakt is spreken we af hoe de persoonlijke voorwerpen weer bij jou terug komen. Kom je de persoonlijke voorwerpen bij mij ophalen? Dan kunnen we de wand afdruk ook bij mij laten bezorgen zodat je deze gelijk mee kan nemen!

Kiezen we voor een andere manier om de persoonlijke voorwerpen bij jou terug te krijgen dan wordt de wand afdruk rechtstreeks vanuit de drukker naar jou verzonden. Op die manier heb jij de afdrukken sneller in huis en besparen we op een extra verzending. 

Kan ik iemand een herinneringsstilleven cadeau GEVEN?

Kan ik iemand een herinneringsstilleven cadeau doen?

Wat een mooi idee! De twee mogelijkheden waar ik nu aan denk:

Wil je iemand zelf persoonlijke voorwerpen aan laten leveren? Dan is een cadeaubon een geschikte optie. Ik kan de cadeaubon mooi voor je inpakken en naar je versturen zodat je alvast iets te overhandigen hebt. 

Heb je zelf passende persoonlijke objecten en wil je het stilleven als wandafdruk aan iemand cadeau doen? Dat kan natuurlijk ook! Laten we samen contact hebben om de mogelijkheden te bespreken? Laat mij via het contactformulier weten waar je voorkeur naar uit gaat!

Hoe kan ik een herinneringsstilleven bestellen?

Hoe kan ik een herinneringsstilleven bestellen?

Je wilt een herinneringsstilleven bestellen! Bestel deze via de shop of neem contact met mij op via het contactformulier! Interesse, maar liever eerst contact? Plan een online (video)belafspraak in. Ik kijk uit naar je bericht!

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Heb je een vraag, neem gerust via onderstaand formulier contact met mij op. 

Contact

Ja, stuur mij meer inspiratie via de mail.

Abonneer je nu op de Stillevendig blog en ontvang relevante tips via de e-mail. 

Meer inspiratie hoe je kan stilstaan bij je herinneringen? 

Ik kijk er naar uit om je te inspireren met mijn blogs. 

Liefs, Nicole

Bedankt voor je inschrijving!